JULEGAVEN NÅR FREM TIL TIDEN, NÅR DU KØBER DEN SENEST 19. DECEMBER KL 15.00

- HUSK AT VI HAR EVIG RETUR- OG BYTTERET -

(DENNE BOKS KAN LUKKES, VED AT TRYKKE PÅ KRYDSET I HØJRE HJØRNE)

×

Persondatapolitik for ShopWithSocks.com

Hos ShopWithSocks.com behandler vi meget få persondata om dig som kunde, og har naturligvis også altid behandlet vores kunders persondata fortroligt og sikkert.

I forbindelse med den opdaterede persondatalovgivning (som du sandsynligvis har hørt omtalt som GDPR), der har til formål at sikre at virksomheder passer godt på dine oplysninger, har vi også opdateret vores persondatapolitik, som du kan læse herunder.

Formålet med ShopWithSocks.coms persondatapolitik er at fortælle dig, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger i henhold til persondatalovgivningen.

Behandling af persondata ved køb

Når du bestiller på ShopWithSocks.com, registrerer vi personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer.

Vi registrerer almindelige personoplysninger om dig som kunde:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Information om de varer du har købt

Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), så vi kan levere de bestilte varer til dig, og så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med leveringen. Derudover er formålet at kunne rådgive dig hvis du kontakter os, og at kunne tilpasse vores markedsføring og kommunikation.

Oplysningerne bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens §10, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger, og videregiver ikke persondata til andre. Eneste undtagelse herfra, er de oplysninger vi er nødt til at videregive til transportvirksomheden, der leverer varerne til dig.

Sikkerhed

ShopWithSocks.com har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal beskytte dine personoplysninger mod misbrug.

Vi opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Dog er alle de personoplysninger vi behandler, beskyttet af en firewall. Hvis du betaler med betalingskort, sendes kortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder. Vi har dermed ikke adgang til at se hverken konto- eller registreringsnumre.

Det er kun medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til dine personoplysninger.

Vores sikkerhedsforanstaltninger bliver løbende gennemgået og revideret, i takt med den teknologiske udvikling. Derudover er ShopWithSocks.coms medarbejdere underlagt tavshedspligt, så du kan være sikker på at dine persondata behandles fortroligt.

Cookies

En cookie er en lille datafil der lagres på din computer, blandt andet for at kunne genkende computeren næste gang du besøger hjemmesiden. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer, ligesom vores cookies ikke indeholder personoplysninger.

ShopWithSocks.com bruger cookies. Blandt andet for at måle hvordan vores side bliver fundet, for at øge brugervenligheden, med henblik på annoncering og fordi visse cookies er nødvendige for at kunne gennemføre en bestilling.

Hvis du vil læse mere om vores brug af cookies, hvilke cookies vi anvender, hvornår de slettes, hvordan du blokerer for cookies med mere, kan du klikke her: https://shopwithsocks.com/dk/cookies

Dine rettigheder

Som registreret hos ShopWithSocks.com har du en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med at varetage. Blandt andet:

  • Du er altid velkommen til at henvende dig til os, og anmode om at få indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formår vi behandler oplysningerne og om vi videregiver disse oplysninger til andre.

  • Du er altid velkommen til at henvende dig til os, for at få berigtiget dine oplsyninger.

  • Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos ShopWithSocks.com permanent.

  • Du er altid velkommen til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelse af oplysningerne til direkte markedsføring.

  • Du er altid velkommen til at få udleveret de persondata vi har registreret om dig.

Kontaktoplysninger

ShopWithSocks.com kan som dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, kontaktes via nedenstående informationer:

ShopWithSocks.com
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby
Telefon: 52900000
Mail: info@shopwithsocks.com